Volg TinT:Herman Wijffels Innovatieprijs

TinT heeft haar innovatieve Transfloormer ingeschreven voor de Herman Wijffels Innovatieprijs van de Rabobank:

 

"De Rabobank is ervan overtuigd dat innovatie verduurzaming versnelt. Gezond ondernemerschap is daarbij onmisbaar. Kansen zien en het verschil maken, daar draait het om voor innovatieve ondernemers. Met de Herman Wijffels Innovatieprijs versterkt de Rabobank deze ondernemers door de inzet van haar netwerken, kennis, geldprijzen en publiciteit. Veel finalisten van de prijs zijn inmiddels succesvolle ondernemers of hard op weg dat te worden." (bron: website Rabobank)

 

De Transfloormer dingt mee in de categorie 'Zorg en welzijn'. Doelstelling van het product: 


"Het multifunctioneel bruikbaar maken van sportcomplexen door op met 1 druk op de knop de volledige sportvloer op te rollen of naar keuze juist af te dekken. Sportcomplexen hebben een sociale functie in een gemeenschap, maar ondervinden  veelal problemen met de financiële exploitatie.  Door de hal geschikt te maken voor multifunctioneel gebruik (events, feesten, andere sporten) kan het sociale karakter behouden blijven." (zie ook productpagina Transfloormer).


De officiële bekendmaking van de prijswinnaars en de uitreiking van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2014 vinden plaats in het najaar.


Meer nieuws

Bart van Meurs

TinT'er