Volg TinT:Installatie Transfloormer

RPC 's-Gravenzande maakt haar sporthal 'party-proof' met de installatie van de Westlandse Transfloormer.

 

Het Racket- & Partycentrum in ’s-Gravenzande is niet alleen de uitgelezen locatie voor een potje tennis of squash, maar gebruikt haar faciliteiten ook steeds meer voor de organisatie van feesten en events. Naast de feestzaal, waar maximaal 300 mensen kunnen worden ontvangen, kan de sporthal worden getransformeerd voor events tot meer dan 2.000 bezoekers. Denk hierbij aan de oud- en nieuwfeesten bij RPC, die ondertussen zijn uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie naar volle tevredenheid van bezoekers, overheden en organisatie.

 

Met de installatie van de innovatieve Transfloormer wordt deze transformatie veel eenvoudiger te realiseren. Hiermee kan één persoon de tennisbanen binnen één uur geautomatiseerd afdekken door een professionele afdekvloer. Op deze wijze is de kwetsbare tennisvloer beschermd tegen vervuiling en beschadiging en is maximaal sport- én feestgenot gewaarborgd. RPC ’s-Gravenzande heeft hiermee de primeur; het is de eerste keer dat dit in oktober geïntroduceerde product in de praktijk zal worden toegepast

 

Bestaande producten die voor de bescherming van sportvloeren voorhanden zijn, zoals tapijttegels, tijdelijke vloeren en/of evenemententapijt, zijn duur, arbeidsintensief en tijdrovend. De nieuw, innovatieve ‘Transfloormer’ biedt hiervoor een alternatief. ‘De Transfloormer maakt sportcomplexen goedkoop en snel multifunctioneel bruikbaar door met één druk op de knop de volledige sportvloer op te rollen of (naar keuze) juist af te dekken.’ De Transfloormer kan een volledige, professionele sportvloer oprollen of afdekken, waardoor de ruimte binnen een uur kan worden aangepast van sport- naar evenementenlocatie. De innovatie maakt het mogelijk dat deze handeling eenvoudig door één persoon, met één bedieningsknop kan worden uitgevoerd. De Transfloormer is daarmee sneller, goedkoper en minder arbeidsintensief dan bestaande alternatieven en zorgt voor een positieve bijdrage aan de exploitatie van sportcomplexen.

 

De Transfloormer is een ontwikkeling van het TinT; een Westlandse onderneming die zich richt op de eigen ontwikkeling van innovatieve, technische oplossingen.

 

Meer informatie over Racket- & Partycentrum ’s-Gravenzande:http://www.racketenpartycentrum.nl/

Meer informatie over de Transfloormer: http://www.transfloormer.nl/

Meer informatie over TinT: http://www.tint-bv.nl/


Meer nieuws

Niels Rombout

TinT'er