Volg TinT:Bedrijfsprofiel

TinT is de afkorting voor Techniek in Tuinbouw bv. Wij zijn een jonge onderneming die is opgericht in 2008. De naam 'Techniek in Tuinbouw' omschrijft direct de activiteiten van TinT, namelijk het ontwikkelen van techniek voor de tuinbouwsector en haar toeleveranciers. Wij richten ons hierbij voornamelijk op het ontwikkelen van de techniek en het aantonen van de werkingsprincipes.

 

Bedrijfsprofiel-gerbera.jpg

 

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven binnen de sector, door hoogwaardige theoretische kennis met een flinke dosis praktische ervaring te combineren. Wij zijn in staat deze unieke combinatie aan te bieden door de achtergrond van ons team: zes ondernemende techneuten, elk met hun specifieke opleiding, specialismen en (ruime) ervaring.

 

Onze werkwijze is eerst het gestelde probleem duidelijk definiëren. Door het toepassen van theoretische principes en praktische kennis kunnen we oplossingen voor probleemstellingen specificeren. Met de oplossingen ontwerpen we concepten. Deze concepten realiseren we vervolgens tot prototypes. Door deze werkwijze zijn wij in staat tot het aanleveren van slimme oplossingen voor ieder technisch probleem.

Luke van Adrichem

TinT'er