Volg TinT:Team

Leo van Adrichem


Leo.jpg

 

Leo van Adrichem heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van technische innovaties in de glastuinbouwsector. In die tijd heeft Leo zowel technische als managementfuncties in deze sector bekleed. Hij is daarnaast oprichter van twee vooraanstaande tuinbouwtechnische bedrijven, namelijk Metazet en FormFlex. Zijn kennis van de tuinbouwsector, technologische visie, ervaring met innovatieprocessen en capaciteit om verschillend type krachten te bundelen, komen bij uitstek van pas in onze onderneming. Daarnaast is Leo sinds enkele jaren actief in de recreatieve sector met groepsaccomodatie Boerderij Dichtbij.

 

Stefan Persoon


Stefan.jpg


Stefan Persoon heeft 15 jaar ervaring in de glastuinbouwsector. Nadat Stefan in 1998 was afgestudeerd aan de Hogeschool Delft heeft hij meerdere (teelt)technische functies in deze sector bekleed. Zijn interesse ligt met name in de tuinbouwtechniek en het begeleiden van innovatieprocessen. Dit heeft ertoe geleid dat Stefan tussen 2002 en 2007 bij Metazet heeft gewerkt als coördinator productontwikkeling. In 2007 heeft hij Inno-Agro opgericht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in projectmanagement van innovatieprocessen in de glastuinbouw en gevestigd in Demokwekerij Westland.

               

Luke van Adrichem


Luke.jpg


Luke van Adrichem is werktuigbouwkundig ingenieur en is in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Luke is een enthousiaste, vlotte technicus met groot doorzettingsvermogen en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Luke is goed met teken- en FEMpakketten. Daarnaast is hij graag bezig met de regelaarontwikkeling voor mechatronische apparatuur. Luke heeft in het verleden meerdere malen bewezen met zeer creatieve oplossingen te kunnen komen. Buiten zijn studie heeft Luke veel gewerkt aan het ontwerpen en maken van nieuwe werktuigbouwkundige ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector. Hierdoor heeft hij kennis opgedaan van de tuinbouwbranche en bewerkingsmachines. Luke is 'technical manager' bij ingenieursbureau TWD in Rotterdam, dat zich richt op het ontwerp van tijdelijke constructies. 

 

Niels Rombout


Niels.jpg


Niels Rombout is werktuigbouwkundig ingenieur van de TU Delft. Afgestudeerd bij Philips, heeft hij affiniteit en ervaring met elektrische aansturing en user interfaces. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring opgedaan met ontwerpprojecten, in en buiten de tuinbouw. Oplossingsgerichtheid, creativeit en daadkracht typeren zijn stijl van werken. Zijn capaciteit om de opgedane praktische ervaring te combineren met zijn gedegen theoretische achtergrond typeert het pragmatische karakter van Niels. Ook Niels is 'technical manager' bij ingenieursbureau TWD.

 

Martijn Koppert


Martijn.jpg

 

Opleidingen Weg- en Waterbouwkunde aan de TH Rijswijk en Bedrijfseconomie aan Nyenrode vormen de basis van de unieke combinatie tussen techniek en commercie van ondernemer Martijn Koppert. Na werkzaam te zijn geweest bij BAM en Smit Marine Management, heeft hij in 2007 Temporary Works Design opgericht, gespecialiseerd in het ontwerp van tijdelijke constructies. Ook is hij directeur van Barge Master; het bewegings-gecompenseerde kraanplateau voor off-shore werkzaamheden.  Martijn ziet kansen en weet de juiste disciplines bijeen te brengen om deze kansen te pakken.

 

Bart van Meurs


Bart.jpg


Tijdens zijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heeft Bart van Meurs geleerd op creatieve manier techniek en commercie te combineren. Na ervaring te hebben opgedaan binnen en buiten de tuinbouw, is hij in 2010 als zelfstandig industrieel ontwerper begonnen. Bart biedt zijn klanten creatieve oplossingen vanuit een breed perspectief én een projectmatige, resultaatgerichte aanpak. Door analytisch vermogen en visualisatietechnieken kan hij ideeën onderbouwen én inzichtelijk maken. Affiniteit met techniek én commercie zorgt ervoor dat Bart een brug kan slaan tussen ondernemer, producent en markt.

 

Bart van Meurs

TinT'er